Wednesday, October 27, 2010

huh ...

The office is not a place for fun, it’s a place to work.  But let’s be honest, all work and no play makes us very grumpy all day.  Sigh ...

In the office, we have several usual phrases of the day:
“Where is that report?!!”

“Who jammed the photostat machine?”

“There’s no more toilet paper!!”

But our favourite of all:
“What’s for lunch??”
aduhh ...
hr ni mood tak berapa baik ...
walaupun bos kecik tak de, tp knpa rasa tak best ...
kepala plak sakit ...
nyut .. nyut ... bdenyut2 la plak ...
Lunch hour; the hour of fun and goss.
walaupun da tengah hari, dan memang waktu lunch pun aku tak de selera nak makan ...
huh (sigh) ..
tp td masa orang lain sibuk cari makan, aku plak sibuk kat gerai oppss .. actually kedai tudung ...
nah .. sekali ada plak hasil tangkapannya ...
padahal tak tau bila masanya nak bgaya ngan tudung2 tu ... tunjuk plak kat member2 yg lain ... nak bg jeles la konon ...
dah nama pun perempuan ... nampak yg berkenan trus nk beli ... pastu br tfikir bila masa yg sesuai utk bgya .. teruk betul kan ...
habis lunch break td .. trus masuk ofis, tp mcm ni la ..
melayan sakit kpla yg tak hilang2 lg ni ...
huhu ...
cukup dulu smpai sini ...
nnt bila ada idea bleh tulis lagi ... 
ok ..daaaa ...
 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...