Friday, December 31, 2010

Happy New Year

Happy New Year Wallpapers

As you know that 2day is d last day of d year 2010, I wanna thank d special people, who touched my life with their concern & made my life more meaningful .. u r 1 of them. Thank you 4 your contribution 2 my life ...
May almighty ALLAH continue 2 give you abundant blessing & happiness in d coming years too ...

For last year's words belong to last year's language
And next year's words await another voice.
And to make an end is to make a beginning.

~~ Happy New Year ~~

 

Sunday, December 19, 2010

tanggal 18 December 2010

urmmm ..
akhirnya penantian bertemu penyudahnya ...
kenapa?
hari yg ditunggu dah tiba ...
hari apa yg aku maksudkan tu ye?
hari di mana aku akan menandatangani perjanjian jual beli ...
huhuhu ... tpi apa plak yg dibeli ..?


ahaaa ... inilah yg aku maksudkan ...
dengan perlahan2 dan berhati2 aku tandatangan agreement jual beli kereta ..
macam tak percaya je aku skrg da ada kereta sendiri ..
excited ..? tak juga .. 
tapi aku puas .. titik peluh hasil usaha aku ..


MBY 8579 ... itulah nombor yg didaftarkan utk kereta aku ..
thanks to my mom and my dad sebab bagi aku sokongan ...
luv uols ...


video


Saturday, December 11, 2010

'PEACE CONTEST' by EZAN IDMA

hehehe ...
perjuanganku di medan peperiksaan da selesai ..
tp aku tak harapkan banyak pun .. cukup la kalau lulus ..
boleh tahan pedas2 panas gitu soalannya ...
huhuhu ... 
btw, aku telah di 'tag' oleh cik zanna .. hehehe .. tak sangka sungguh ..
thanks zanna .. 
hmm cakap pasal peace ni aku pn tak byk gambar peace .. tengah aku selongkar2 folder gambar terjumpa plak 1 gambar ni .. mujur ada .. bole la join contest EZAN IDMA ni .. nampak macam menarik .. sje nak cuba nasib .. mana tau kalau bertuah kan ...
pada sesiapa yg bminat ,jom kita tinjau syarat2nya:

1. mcm biase la. follow la belog ini. kalo tak follow pon takpe. tp tertinggal berita terkini hiburan tersangsi jgn mara! kalo follow, lain kali korg buat contest bole la i follow korg pulaks! 

2. mesti ade blog dan berstatus warganegara MALAYSIA. (blogger only) 

3. letak banner contest ini di entry anda dan di sidebar berlink kan belog ini. 

7. tag kan kengkawan anda juga blogger seramai 3 org. atau 30 org. kah kah kah 

8. suda join tinggalkan komen anda pade entry ini supaye senang saye nak g kat belog anda. and tengok anda peace smbil peace balik kat anda! 

9. tarikh tutup pade 01 january 2011 okey. 

10. hadiah? mystery gift from EZAN IDMA. jengjengjeng

mudah je kan ..?
hmmm .. ni lah dia .. budak kecik ngan peace ..


dan .. kawan yg nak di tag ialah :
~~~ Selesai ~~~

Thursday, December 9, 2010

stdy weih ...

huh ...
dalam bberapa hr ni .. aku disibukkan ngan aktiviti belajar ..
iyela .. byk topik nak kna cover sblum aku masuk ke medan peperiksaan sabtu ni ..
apa pn, aku masih dapat jga meluangkan sikit waktu utk ngeblog ..
kalau asik stdy je pun tension jga .. take 10 utk menconteng sikit blog aku yg tak de pape ni ..
skrg aku da bca dr day 5-7 nyer topics .. pastu da baca sikit kat day 8 ..
dgr mcm da byk yg aku stdy .. tp sebenarnya aku blum sentuh apa2 pasal zakat ..
fuh .. tax ni pun da cukup buat aku bpeluh+stress ...
huhu ...
okla .. sampai sini dulu la ..
nak merepek apa lg pn aku tak de idea ..
huhuhu ..pas ni masa utk fokus .. fokus .. dan fokus ...

Wednesday, December 8, 2010

Sosej & Telur hancur ..

waahh .. bgn pg2 ni trus terfikir mcm nak buat sarapan ...
mimpi apa ye ..?
hehe .. bukan apa, cumanya mlm td aku sempatlah tgk2 buku resepi kat rumah tu ..
ada la ajar resepi2 mudah utk hidangan hjg minggu ..
tengah aku selak2 majalah tu, trus mata ni tertangkap pada 1 menu ni..
haha .. nak tau menu apa ..?
menu sarapan pagi "sosej & telur hancur .." menarik kan? ala2 western gitu ..
jd kat sini aku nak share lah resepinya .. kalau ada bahan + masa, bole la cuba ye .. 
Bahan2
3 batang sosej ayam (potong kecil)
2 biji telur (pukul sedikit)
1 pokok kecil brokoli (potong kecil)
1 labu bawang besar (dicincang)
2 biji tomato (potong dadu)
2 biji cili merah (buang biji & hiris nipis)
1 sudu besar minyak
garam secukupnya
cili sos
sos mayonis/thousand island
roti bun sosej (belah tengah)

Cara2
1. Panaskan minyak dan masukkan bawang besar.
2. Masukkan sosej, brokoli dan cili dan digaul rata.
3. Masukkan telur dan biarkan keras sebentar.  Kacau supaya rata.
4. Angkat dan masukkan dalam roti bun sosej.
5. Hidangkan dengan sos cili dan sos mayonis/thousand island.

*nak lg sedap, bole letak cheese .. mmmmm ...

Haaa .. amacam? senang je kan ..? da tghri ni rasa lapar la plak tgk gambar tu kan ... 

apa pun aku ucapkan selamat mencuba ..

Monday, December 6, 2010

Berus Gigi

bertemu kembali kali ini ngan cerita tentang berus gigi ...
tak de apa pun yg menarik, cuma aku kadang2 pelik ngan org yg mcm tak peduli yg org sekeliling tak senang ngan bau mulut dari org tu ...
bukan nak cakap apa la, tp apa la salahnya kalau rajinkan diri ngan memberus gigi .. tak payah amik masa yg lma pun, cukup 2-3 minit utk sekali sesi pun jadi la ...
terutama org yg merokok .. baunya ... adusss ... bole buat aku pengsan ..
PILIH berus gigi yang bersesuaian dan dapat membersih gigi, gusi, lidah dan keseluruhan mulut dengan berkesan.
bukannya apa ... kebersihan mulut yang baik menyumbang kepada penambahbaikan kesihatan dan peningkatan kualiti hidup .. memberus gigi ni jga dapat membantu membersihkan sisa makanan dan plak gigi serta mencegah kerosakan (karies gigi), penyakit gusi (periodontium) dan mengelakkan nafas berbau (halitosis).. macam mna nak lancar urusan kalau org kurang senang ngan bau mulut kita kan ... kesimpulannya di sini, rajin2 la berus gigi .. senyuman menawan, bau mulut pun xde ..
mana aku tau sume ni .. ? mmgla aku ni bukan dentist, tp rajin2 la membaca ...bukan nya susah pun nak cari bahan bacaan skrg ni .. tnya je kat uncle Google tu .. sume dia bole jawab .. jadi, luangkan sikit masa utk menjaga kebersihan gigi kita ... jangan malas2 ye ...

Friday, December 3, 2010

Jumaat yg best ..

aahhh ...
pagi yang nyaman ....
bangun pagi ni terasa segar ... rasa berkobar2 nak datang kje ..
sempatla jga aku menapau nasi campur pagi ...
apa ..?
Juadah sarapan pagi
tak pcaya pagi2 aku da mkn nasi campur tau ..
pas tapau, masuk ofis .. alangkah seronoknya rasa bila tgk lampu department aku masih belum terpasang ..
itu petanda baik ... bermakna bos aku mungkin lambat atau dia cuti hr ni ...
hahaha ..
bila aku jalan menuju ke department .. wah ... betul tekaan aku ...
so aku harap hari ni akan berlalu dengan aman, tenang dan tenteram ...
so, tghr ni aku da beberapa org colleague dah mengatur rancangan nak g jalan2 cuci mata di mid valley ..
fuuhh .. heaven ....
rasanya cukup sampai sini dulu ..
nnt kalau ada apa2 aku update lg ..

Friday, November 26, 2010

Drooling durian ...

alamak ...
mcm mna ni ... tengah sibuk wat kje tetiba teringat plak kat durian yg minta kak liza belika td ..
huhuh ... sedapnya la bau dia td ...
tak sabar nak tggu balik ni nak makan ...
ahaks ...
arghhh ... durian ...
by just looking at the picture one can almost smell and taste the sweet velvety flesh of the most wonderful fruit on earth ..! the texture is very soft and moist ... similar to suji cake but with the extra ummphh ~ of durian flesh ...
huhuuhu .. best tuuuu ...
tapi kan .. bila da jadi puff .. pergh .. lg kecur air liur dibuatnya ...

walau pun da berubah bentuknya ... tp masih mengekalkan texture rasa yang sama ... yummyyyy ... ni pic yg telah diambil ... menarik kan ...
nanti bole la cuba ye ...

ok ..sampai sini dulu ...

Thursday, November 25, 2010

hari yg sgt sibuk ...

huaaaaarrgghh ...
da ptg ni bru la ada masa nak post entry kat blog ni ...
almaklumlah ... aku bz sikit hr ni nak menyiapkan financial last minit client ni ...
diaorg yg hntr lambat, pastu kitaorg plak yg kena chase nak siapkan diaorg pnya ..
kalau sume clear tak pe .. ni ada nak ubah itu la ..ubah ini la .. ada yg org da comment diaorg plak tak amend ..
adusss ...
penat otak wooo ....

dalam sibuk2 tu .. smpat jga aku amik 1-2 gmbar meja aku yg semak ngan document tu ...
nak tgk?
sangat bersepah ..

filing pn tak smpt nak buat tau ..

review yg masih lg tak habis ...
tp akhirnya sume tu bjaya gak aku siapkan ...so sbb tu la aku baru dapat nak update blog aku yg tak seberapa ni ..

haaa ... tlupa plak ... dalam kelapangan yang ada td, aku sempatlah singgah ke satu blog yg aku rasa mcm best .. hehhee

kalau nak tau, ni lah blognya ... saya-nak-topup-percuma-dari-bee .. silalah singgah lawat blog ni ye .. ada macam2 contest ...

ok .. 
ada masa jmpa lagiii ...


Wednesday, November 24, 2010

Yang mana 1 ...?

yang mana satu .. 
idaman kalbu ...
waaa ... da nyayi lagu p.ramlee la plak ... hehe ..
ni nak citer sikit .. lebih tepat lg share la .. tentang perbualan 2 org makhluk ni (si A ngan si B) ..
suatu hari, si A telah menelefon si B untuk membincangkan perihal kereta yang akan dibeli oleh mereka ...
tanpa disedari, perbualan telefon tersebut telah dirakam .. antara butirnya adalah seperti berikut ~

A  :  mcm mna? da decide ke nak pakai kereta apa?
B  :  tu la .. aku suka suzuki ..
A  :  yg mana? swift ke?
B  :  xlah .. alto ..
A  :  emm..? yg mna ek? xpernah dgr pun ..
Suzuki - Alto
B  :  ish ko ni .. yg baru tu la ..
(tension kereta yg diminati tak familiar pada si A)
almaklumlah .. tu kan kereta baru ..


situasi ke-2 bila si A minta pendapat si B tentang kereta dari model yang lain plak ~
A  :  ko rasa hyundai ok tak?
B  :  erm .. ok kot ..
A  :  knpa hyundai .. bkn suzuki ..?
B  :  tgk model la .. ko nak model apa?
A  :  i10 ok?
B  :  yg mana satu ek?
Hyundai - i10
A  :   tak kan semua ko tak tau ...
(tension lagi si A)
sebenarnya si A tak tau yg si B ni meletakkan diri dia pada situasi public ..
ahaks ..

sebenarnya si B ni nak kata yg ada kereta lain yg dia tau selain alto ngan i10...
suatu hari tu , si A plak tnya si B apa kereta yg dia inginkan ~

A  :  B, ko nak pkai kereta apa?
B  :  erm .. naza
A  :  ok .. model yg mana
B  :  picanto .. dulu nma dia suria
A  :  owh .. picanto .. aku tau tu
B  :  tgk .. ckp picanto sume kenal yg mna .. tu yg aku suka ..
Naza - Picanto
A  :  bermonolog sndiri .. (patutla tak tau alto ngan i10 - hampeh je)





Saturday, November 20, 2010

Saturday 9te ..~

waalaaawei ....
lepas bosan habiskan masa kat rumah sepanjang cuti ... adik aku yg bongsu dgn lantangnya ajak abah ku pg main bowling ... dan tak semena-mena aku yang kena belanja ...

lokasinya .. Malacca International Bowling Center (MIBC) .. kat ngan MITC ..

disebabkan malam tadi aku kna belanja, jadi aku kna kalahkan semua orang ...
muahahahaha ....
nah ... tgk lah beberapa aksi yang telah berjaya dirakam malam tadi ...

 
haaaa ... ni dia rupa balingan player no. 1 (abah) ... eh.. mana bola?
 
ni plak player no. 2 (anchik) ... tgk tu ...gaya dah ada .. tp bola masuk longkang ...
ahaaa ... ni lah gaya player no. 3 (umi) ... walaupun baru first time main, tp gaya bole tahan ... berjaya gak kalahkan abah yang dah biasa main kononnya ...
  
nah .. saksikanlah ...
video
cayaaaaa laah ...
 
ahaks ... nak makan bola ke .. actually sje nak tjukkan abah kat belakang tu .. beriya gelakkan umi pnya score ... 

ehem ..... ehem ... opps ... siapa ni ...? hahahaha ... ni gaya pemain professional ...(aku lah tu) ... amacam ..? ok gak kan ..?

alamak ... knapa sampai melompat ...aiiyoo ... ni lah adik aku yg plg bongsu ..a.k.a player no.5 ... awal-awal da nampak arah mana tujunya bola tu kan ...so tak payah cakap b anyak ... hehehe ...

fuuhh ... selepas adik buat balingan terakhirnya, maka .... tadaaaa ... lihaat di paparan scoreboard tu ... siapa juara ... i'm the best .... hahaha ...bukan nak cakap bnyk ... tu pun markah main2 ... kalau betul2 lebih lg dr tu ... (ceh ....kononnya laaa ....) ...pada yg kalah, sila belanja utk raikan yg menang ...hehehe ...

lepas da penat ...tibalah masa utk bergambar ... tapi ini je yang sempat ...yang lain tak tau dah kemana diaorg pg ... 


waahh .. semua nampaknya seronok .. aku pun rasa berbaloi belanja bowling sebab aku menang ... muahahaha ... dan apa yg penting nak bgtau, masa balik dari MIBC tu .. adik aku yg suh belanja bowling tu bad mood ... sebab dia tak menang .... semua pun dok condemn dia ... tak pe dik .. next time cuba lagi ye ... tapi kak ngah belanja plak ... adik kna minta smpai dia belanja tau ... 

anyway, tu je post aku setakat ni ... jmpa lagi kat entry yg lain ...
 

Tuesday, November 16, 2010

Yea .. Raya Lagi ...

hahaha ...
sedar tak sedar ..dah nak raya lg skali da ...
hari tu raya puasa .. ni raya haji plak ...
walau pun aku amik cuti sampai hari jumaat, tapi hati ni jadi tak seronok lepas dapat tau nnt nak kna menjawab ngan org kat rumah nanti ...
adoooiiii...
pening da kepala ni nak memikir jawapan ...
sikit rasa kesal pun ada sbb mood happy nak balik raya dah bertukar plak ...
itu lah yang tak best ...
kepala ni da ligat bfikir apa jawapan yg nak disediakan nnt ...
tak bestnya la haiiii ....
arghhh ... aku da start nak tension ni ...
kawan2 dok gelak kat aku plak ..
bila jadi mcm ni, trus rasa nak cepat2 ada mesin basuh sndri ... nak ada kereta sndri ...
pastu tak payah nak menumpang mesin basuh org .. tak payah nak kna naik teksi lg ...tak payahla pening nak menjawab jga kan ...
hmmm...
apa lg yg aku bole buat ....
kna bertenang, fikir elok2 apa nak kna jawab nnt ..
ok ..
doakan sume berjalan lancar ye ...
last skali .. Selamat Hari Raya Aidiladha ..
 

Thursday, November 11, 2010

i'm back

allooo ...
alamak ... apa sudah jadi ni ....
berhabuk da blog aku ni ....
lma tul tak menulis kat sini ...
bukan apa ... tak berkesempatan ...
bz ... kononnya ...
hmm ... walaupun lama tak menulis kat sini, tp mcm tak de apa2 cerita menarik yg nak di kongsi ...
cumanya aku ni baru baik demam ...
teruk jga aku demam hari tu ... 3 kali pg klinik ...
adoooiii ....ni pn masih selesema ...tak baik2 lagi ... naik lemas da ...
ubat da habis ... penyakit masih tak baik2 ...
btw ..
sampai sini dulu la ... memandangkan tak de apa yg nak di kongsi ...
ok ... sampai btemu lg ...

Saturday, October 30, 2010

M4D9

huhuhu ....
hujan plak pg ni ...
kalau sambung tido best lagi ni ...
tp ... alamak ... kna pg kelas la ... huh ...
dah bangun pagi ... jemur baju yg basuh mlm td ...siap2 utk g kelas ...
sarapan dulu ... roti bakar ngan nescafe panas ...
cukupla utk alas perut sblm g kelas ...
hari ni ada M4D9 - Zakat and Tax Planning ...
mujur kelas hr ni tak byk teori ... sebab ada calculation yg mbuatkan kelas jadi lagi menarik ...
belajar how to avoid tax ... hahaha ... interesting ..
rugi pada siapa yg tak attend hr pnya kelas ... da nama pn Tax Planning kan ...
huhu ... skrg waktu lunch ... so curi masa utk msukkan entry kat blog ni smbl baca paper ...
petang ni ada kelas lg ...
apa lg ye ...
hmmm ...

Friday, October 29, 2010

Surat .. surat ..

aarrgghh ...

pagi2 hr ni da ada org yang sakitkan hati aku ...
yela .. cuba bayang kan mula2 nak suh aku draft e-mail nak reply kat client .. ok .. aku draft ..
pastu nak bg nampak proper sikit, suh plak aku buat surat .. ok.. aku buat ...hntr kat client ...
then tak sampai 10 minit pas forward hardcopy surat tu client tu call .. nk minta provide methodology plak ...
tak pasal2 aku kna cari annual report utk buat stock screening ... benci ... then da find out sume tu tak exceed benchmank .. aaiiyyoookk ... so mcm mna.. ??
aku pun bgtau bos pasal ni ... dia pun call la pihak yg sepatutnya utk clarify knapa security tu delisted from the list of ___
hadoooiii ... then aku kna plak buat surat baru utk include findings tu ...

~selepas 10 minit~

ok surat da siap ... da hntr pda client ...
guess what ... client tu call  lg nak minta include plak general methodology ... diaorg ni tak baca buku ke apa ...
bnda tu sume da clearly stated dlm buku kecik tu .. kalau tak de aku bole bagi free of charge ...
tak pasal2 aku kna buat surat baru semata2 nak include bnda yg da ada dlm buku ... 
diaorg yg nak senang, aku plak yg kna bsusah payah ...
huh ...
kalau ada 10 client yg perangai macam ni jawabnya mmg lg la cepat aku berhenti kje ...
menyusahkan betul ... ni namanya da bg betis nak peha ...
melebih2 plak diaorg ...
nak makan, org da tlg hidang ... tu pun rasa tak cukup, tlg la plak isi dlm pggan .. pun masih tak bole nak makan ... terpaksa la suapkan ... haaaa ... mcm tu la diibaratkan ...

hati kalau da sakit ni mcm2 la kan ..
sebelum aku meleret2 lg ... baik berhenti dulu ...

ok .. nnt aku tulis lagi ... 
 

Thursday, October 28, 2010

Sekitar Signing Ceremony

yes ..
hr ni bru dapat tgk gambar2 sekitar Signing Ceremony hari tu ..
gambar aku tak banyak, tapi cukupla utk bgtau yang aku pun ada kat tempat kejadian masa tu ...
gambar ni menunjukkan pemandangan dari depan dewan tempat di mana akan berlangsungnya signing ceremony tuu ... warna orange2 gitu ... aauuww ...

 nilah dua orang peneraju utama yg memastikan majlis berjalan lancar .. dari kiri ZMZ ngan KA ... eh .. sebenarnya ada sorang lg ...tp mana dia ye ...

owh ... di sini rupanya bos kita ni ... tgh melayan guests ...

 
ni masa baru sampai .. nak tunjuk kat ust nasir tempat duduk dia masa dalam majlis nanti .. tgk tuu..beriya bg penerangan .. ust pun khusyuk dengar ...

 
ni plak masa nak sambut ketibaan para VVIP ..semua berjalan ngan lancar walaupun sebenarnya sebelum majlis, penat gak nak mengingat muka VVIP tu .. bukan apa, cuma takut tertukar orang je ...hehehe ... 

 
haaa... ni plak masa majlis tandatangan .. atas pentas ni tau ... ceh .. sje nak bgtau yg aku ni kna jadi blotter girl ... nasb tak lupa nak blotter pas diaorg tu sign agreement ..sebelah aku tu org besar dri Maldives .. waah besarnya ...

 
hmmm .. yg ni plak masa semua tetamu ngah menjamu selera, kitaorg menjamu mata ngan tgk album gambar utk program Venture Capital ... semua mcm tgh posing je bila nampak camera-man datang ... and ... inilah hasilnya ....

tak cukup ngan gambar2 ni .. ada la gambar rakan2 seperjuangan yang lain yang turut sama terlibat utk menjayakan event ni ... antaranya seperti di bawah ni :
 
tu .. tgk tu kak pit tgh bz nak distribute goody bag kat para media yg datang utk majlis tu .. tapi jap lg dia hilang ... rupanya dia kna lari ke holding room buat2 pengsan kat situ .. actually nak cop bilik je supaya tak de org lain masuk bilik tu sebab bilik tu nnti nak gna utk press conference .. thanks to kak pit ..

 
hmm... kak yani pun actually jga registration jga.. sma mcm kak pit ...tp masa ni kak pit da g mana tah tak tau la dia ... ladies kot ...
eh .. harap korang tak kisah ye aku masukkan gambar anda kat blog ni ye ...

well, pas habis event, tibala masa utk makan...tak dapat makan kat hotel ... huhuhu... mujur en razli belanja semua secretariat makan kat Selera Sunda, KLCC ... best .. mkn udang besar2 ... ikan pun ada ...pekena ngan starfruit juice ... pergh ...memang best ...
pastu balik ofis, dalam kereta semua da senyap .. sbb masing2 da kekenyangan ...bila da kenyang tu ...mata mula la nk terlelap je ... huh ..

ok lah ... cukup dulu smpai sini ... sampai bjumpa lagi ...
bila?
hmm .. tggu je ye ...
 

Wednesday, October 27, 2010

huh ...

The office is not a place for fun, it’s a place to work.  But let’s be honest, all work and no play makes us very grumpy all day.  Sigh ...

In the office, we have several usual phrases of the day:
“Where is that report?!!”

“Who jammed the photostat machine?”

“There’s no more toilet paper!!”

But our favourite of all:
“What’s for lunch??”
aduhh ...
hr ni mood tak berapa baik ...
walaupun bos kecik tak de, tp knpa rasa tak best ...
kepala plak sakit ...
nyut .. nyut ... bdenyut2 la plak ...
Lunch hour; the hour of fun and goss.
walaupun da tengah hari, dan memang waktu lunch pun aku tak de selera nak makan ...
huh (sigh) ..
tp td masa orang lain sibuk cari makan, aku plak sibuk kat gerai oppss .. actually kedai tudung ...
nah .. sekali ada plak hasil tangkapannya ...
padahal tak tau bila masanya nak bgaya ngan tudung2 tu ... tunjuk plak kat member2 yg lain ... nak bg jeles la konon ...
dah nama pun perempuan ... nampak yg berkenan trus nk beli ... pastu br tfikir bila masa yg sesuai utk bgya .. teruk betul kan ...
habis lunch break td .. trus masuk ofis, tp mcm ni la ..
melayan sakit kpla yg tak hilang2 lg ni ...
huhu ...
cukup dulu smpai sini ...
nnt bila ada idea bleh tulis lagi ... 
ok ..daaaa ...
 

Tuesday, October 26, 2010

GIFF ..

yeah ...
hari ni kelihatannya semua org tengah bersiap utk pegi ke GIFF ...
apa yang tak bestnya ialah aku tak de baju cantik nak pakai g sana ...
apa tak nya, dahlah kna jd blotter girl ... menci ...
huhuhu ... harap bnda ni cepat la berakhir ...
cek .. cek ..
bos da bising2 tnya checklist barang yg nak di bawa ke sana nnt ..
kecoh je ..
huhu .. ok la ...
till then ....
  

Monday, October 25, 2010

Saya Budak Baru Balajar

hai ...
best rupenye edit2 blog ni...
tp leh thn penat la ...
yela sy bdk bru blaja...hehe...

byk benda lg yg x tau ...so kna la blaja..
ntah bpe kali aku tkr background blog ni..
lepas 1 pstu 1 aku tukar... smpi puas hti ...
so last skali ni la hasilnye hikhik....

ha kat entry tepi2 tu...
mula2 aku xtau cmne nk wat...
yela pelik gak npe org lain leh wat tp aku.....
ah ... mesti kna blaja ni (kata hti aku)...
nasib ada pakcik google yg mmg serba tau tu ...
so dgn berkat dan usaha beberapa jam tadi...
akhirnye aku berjaya jgk....
hepi sgt2....

ok la smpi sni dulu ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...