Thursday, October 28, 2010

Sekitar Signing Ceremony

yes ..
hr ni bru dapat tgk gambar2 sekitar Signing Ceremony hari tu ..
gambar aku tak banyak, tapi cukupla utk bgtau yang aku pun ada kat tempat kejadian masa tu ...
gambar ni menunjukkan pemandangan dari depan dewan tempat di mana akan berlangsungnya signing ceremony tuu ... warna orange2 gitu ... aauuww ...

 nilah dua orang peneraju utama yg memastikan majlis berjalan lancar .. dari kiri ZMZ ngan KA ... eh .. sebenarnya ada sorang lg ...tp mana dia ye ...

owh ... di sini rupanya bos kita ni ... tgh melayan guests ...

 
ni masa baru sampai .. nak tunjuk kat ust nasir tempat duduk dia masa dalam majlis nanti .. tgk tuu..beriya bg penerangan .. ust pun khusyuk dengar ...

 
ni plak masa nak sambut ketibaan para VVIP ..semua berjalan ngan lancar walaupun sebenarnya sebelum majlis, penat gak nak mengingat muka VVIP tu .. bukan apa, cuma takut tertukar orang je ...hehehe ... 

 
haaa... ni plak masa majlis tandatangan .. atas pentas ni tau ... ceh .. sje nak bgtau yg aku ni kna jadi blotter girl ... nasb tak lupa nak blotter pas diaorg tu sign agreement ..sebelah aku tu org besar dri Maldives .. waah besarnya ...

 
hmmm .. yg ni plak masa semua tetamu ngah menjamu selera, kitaorg menjamu mata ngan tgk album gambar utk program Venture Capital ... semua mcm tgh posing je bila nampak camera-man datang ... and ... inilah hasilnya ....

tak cukup ngan gambar2 ni .. ada la gambar rakan2 seperjuangan yang lain yang turut sama terlibat utk menjayakan event ni ... antaranya seperti di bawah ni :
 
tu .. tgk tu kak pit tgh bz nak distribute goody bag kat para media yg datang utk majlis tu .. tapi jap lg dia hilang ... rupanya dia kna lari ke holding room buat2 pengsan kat situ .. actually nak cop bilik je supaya tak de org lain masuk bilik tu sebab bilik tu nnti nak gna utk press conference .. thanks to kak pit ..

 
hmm... kak yani pun actually jga registration jga.. sma mcm kak pit ...tp masa ni kak pit da g mana tah tak tau la dia ... ladies kot ...
eh .. harap korang tak kisah ye aku masukkan gambar anda kat blog ni ye ...

well, pas habis event, tibala masa utk makan...tak dapat makan kat hotel ... huhuhu... mujur en razli belanja semua secretariat makan kat Selera Sunda, KLCC ... best .. mkn udang besar2 ... ikan pun ada ...pekena ngan starfruit juice ... pergh ...memang best ...
pastu balik ofis, dalam kereta semua da senyap .. sbb masing2 da kekenyangan ...bila da kenyang tu ...mata mula la nk terlelap je ... huh ..

ok lah ... cukup dulu smpai sini ... sampai bjumpa lagi ...
bila?
hmm .. tggu je ye ...
 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...