Saturday, November 20, 2010

Saturday 9te ..~

waalaaawei ....
lepas bosan habiskan masa kat rumah sepanjang cuti ... adik aku yg bongsu dgn lantangnya ajak abah ku pg main bowling ... dan tak semena-mena aku yang kena belanja ...

lokasinya .. Malacca International Bowling Center (MIBC) .. kat ngan MITC ..

disebabkan malam tadi aku kna belanja, jadi aku kna kalahkan semua orang ...
muahahahaha ....
nah ... tgk lah beberapa aksi yang telah berjaya dirakam malam tadi ...

 
haaaa ... ni dia rupa balingan player no. 1 (abah) ... eh.. mana bola?
 
ni plak player no. 2 (anchik) ... tgk tu ...gaya dah ada .. tp bola masuk longkang ...
ahaaa ... ni lah gaya player no. 3 (umi) ... walaupun baru first time main, tp gaya bole tahan ... berjaya gak kalahkan abah yang dah biasa main kononnya ...
  
nah .. saksikanlah ...
cayaaaaa laah ...
 
ahaks ... nak makan bola ke .. actually sje nak tjukkan abah kat belakang tu .. beriya gelakkan umi pnya score ... 

ehem ..... ehem ... opps ... siapa ni ...? hahahaha ... ni gaya pemain professional ...(aku lah tu) ... amacam ..? ok gak kan ..?

alamak ... knapa sampai melompat ...aiiyoo ... ni lah adik aku yg plg bongsu ..a.k.a player no.5 ... awal-awal da nampak arah mana tujunya bola tu kan ...so tak payah cakap b anyak ... hehehe ...

fuuhh ... selepas adik buat balingan terakhirnya, maka .... tadaaaa ... lihaat di paparan scoreboard tu ... siapa juara ... i'm the best .... hahaha ...bukan nak cakap bnyk ... tu pun markah main2 ... kalau betul2 lebih lg dr tu ... (ceh ....kononnya laaa ....) ...pada yg kalah, sila belanja utk raikan yg menang ...hehehe ...

lepas da penat ...tibalah masa utk bergambar ... tapi ini je yang sempat ...yang lain tak tau dah kemana diaorg pg ... 


waahh .. semua nampaknya seronok .. aku pun rasa berbaloi belanja bowling sebab aku menang ... muahahaha ... dan apa yg penting nak bgtau, masa balik dari MIBC tu .. adik aku yg suh belanja bowling tu bad mood ... sebab dia tak menang .... semua pun dok condemn dia ... tak pe dik .. next time cuba lagi ye ... tapi kak ngah belanja plak ... adik kna minta smpai dia belanja tau ... 

anyway, tu je post aku setakat ni ... jmpa lagi kat entry yg lain ...
 

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...