Tuesday, November 16, 2010

Yea .. Raya Lagi ...

hahaha ...
sedar tak sedar ..dah nak raya lg skali da ...
hari tu raya puasa .. ni raya haji plak ...
walau pun aku amik cuti sampai hari jumaat, tapi hati ni jadi tak seronok lepas dapat tau nnt nak kna menjawab ngan org kat rumah nanti ...
adoooiiii...
pening da kepala ni nak memikir jawapan ...
sikit rasa kesal pun ada sbb mood happy nak balik raya dah bertukar plak ...
itu lah yang tak best ...
kepala ni da ligat bfikir apa jawapan yg nak disediakan nnt ...
tak bestnya la haiiii ....
arghhh ... aku da start nak tension ni ...
kawan2 dok gelak kat aku plak ..
bila jadi mcm ni, trus rasa nak cepat2 ada mesin basuh sndri ... nak ada kereta sndri ...
pastu tak payah nak menumpang mesin basuh org .. tak payah nak kna naik teksi lg ...tak payahla pening nak menjawab jga kan ...
hmmm...
apa lg yg aku bole buat ....
kna bertenang, fikir elok2 apa nak kna jawab nnt ..
ok ..
doakan sume berjalan lancar ye ...
last skali .. Selamat Hari Raya Aidiladha ..
 

1 comments:

Red Cewy said...

huhuhu ... buat masa ni masih belum mjawab sebarang persoalan .. dan harap tak kan ada soalan yg akan di tanya ...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...