Thursday, December 9, 2010

stdy weih ...

huh ...
dalam bberapa hr ni .. aku disibukkan ngan aktiviti belajar ..
iyela .. byk topik nak kna cover sblum aku masuk ke medan peperiksaan sabtu ni ..
apa pn, aku masih dapat jga meluangkan sikit waktu utk ngeblog ..
kalau asik stdy je pun tension jga .. take 10 utk menconteng sikit blog aku yg tak de pape ni ..
skrg aku da bca dr day 5-7 nyer topics .. pastu da baca sikit kat day 8 ..
dgr mcm da byk yg aku stdy .. tp sebenarnya aku blum sentuh apa2 pasal zakat ..
fuh .. tax ni pun da cukup buat aku bpeluh+stress ...
huhu ...
okla .. sampai sini dulu la ..
nak merepek apa lg pn aku tak de idea ..
huhuhu ..pas ni masa utk fokus .. fokus .. dan fokus ...

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...