Monday, January 24, 2011

Bahulu .. oh .. bahulu ...

haha ..
tetiba je kan ...
nak kata lapar, dah makan da tgh hr td ...
tp macam biasa la ... lunch time mesti nak jga turun cuci mata kat 1st floor .. 
walau pun tak bawa duit ... kalau bawa duit, confirm seringgit pn mesti melayang ...
nak dijadikan cerita .. ada plak sorang akak ni jual bahulu ...
G.U.L.P ... telan air liur aku tgk bahulu yg kakak tu jual ...
huhuhu .. sebagai penggemar kuih tradisional ni aku pn amik kesempatan utk rasa secara percuma ...
huhuhu .. sedap ...
tapi tak sesedap masa raya ... hahaha ...
nak beli .. alamak .. duit tak bawa turun plak td ...
tu la .. konon nak window shopping je .. kan ...
tak pe .. nnt lain kali bole beli ...
tak pun, tggu raya ... baru bole makan beriya ...
hehehe ...
ok .. cukup2 dah la ye .. nnt kang dok teringat bahulu je tak dan nak siap kje ...
heheheh ....

1 comments:

princeduyong said...

tetiba rasa nak makan bahulu...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...