Thursday, January 13, 2011

Segmen BEN ASHAARI BUAT BLOGGER BARU (2011)

image

waa ..
ada offer la dr blogger otai ...
dia ada buat segment khas nak introduce blogger2 baru kepada blogger2 lain .. menarik kan ..?
so walaupun blog aku ni bukan dilahirkan pada tahun ni, rasanya usia blog yg baru nak mencecah 3 bulan ni pun masih boleh dianggap baru jga kan .. blog ni lah tpt aku membebel atau pn nak bercerita .. ye la nak bercerita xde yg sudi nak dgr kan ...
haha .. tp kalau nak tau blog mana yg aku wajib singgah tiap2 hari .. jawapannya tak lain tak bukan mstila blog otai ni .. dan yg pasti mmg akan lebih daripada sekali dalam sehari ..

jd, atas kesempatan yg ada ni, aku dgn ini terus join segment khas anjuran blogger otai .. Mr. Ben Ashaari 

pen off ..

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...